Tilbud om online foredrag under Covid-19


I en tid hvor den globale pandemi Covid-19 udfordrer vores samfund og mulighed for at forsamles, tilbyder jeg at afholde mine foredrag som online webinarer.

Du er meget velkommen til at læse mere om mine foredrag ved at klikke her.

Online foredrag

Hvis du ønsker at forespørge på et online foredrag, kan du gøre det via min direkte kontaktformular til højre. Jeg svarer altid på henvendelser indenfor 2-3 hverdage, og glæder mig til at høre fra Jer.


Tilbud om fysiske foredrag under Covid-19

Jeg afholder også gerne fysiske foredrag under Covid-19 i henhold til Beskæftigelsesministeriets, Erhvervsministeriets og Sundhedsstyrelsens til enhver tid gældende retningslinjer. De gældende retningslinjer for firmaevents og konferencer lyder i øjeblikket således:

Må jeg afholde firmaevents og konferencer?

“Ja, det må du gerne.

Ved arrangementer, hvor deltagerne i det væsentligste sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, biograflærred, underviser, bane eller lignende, må man samle op til 500 personer på samme sted.

Udgangspunkter for et arrangement med faste pladser er, at langt hovedparten af deltagerne skal sidde ned under hele arrangementet bortset fra når man fx skal på toilettet, når man ankommer til eller går fra sin faste plads og når man kortvarigt henter forplejning.

Det er derfor tilladt kortvarigt at forlade sit sæde for at hente kaffe, kage, mad eller drikke ved et bord og så tage det med til sin plads. Det vil også være muligt for personalet på konferencecentret at bringe forplejning ned til deltagernes pladser (…)”


Alle virksomheder og offentlige institutioner med lokaler, som offentligheden har adgang til, skal desuden opfylde en række krav:

Begrænset adgang: Der må maksimalt tillades adgang for 1 person pr. 4 kvadratmeter gulvareal, hvortil der er offentlig adgang. I lokaler, hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned, må der dog tillades adgang for 1 kunde, besøgende eller deltager pr. 2 kvadratmeter gulvareal. Gulvarealet opgøres fra væg til væg uanset møbler og inventar. 

God afstand: Lokalerne skal så vidt muligt indrettes, så kunder og besøgende kan holde afstand til hinanden.

Tydelig information: Du skal opsætte informationsmateriale, fx plakater med information om, at personer med symptomer på coronavirus/covid-19 bør isolere sig i hjemmet, samt om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum.

Hjælp dine medarbejdere med den rigtige adfærd: Du skal sikre, at alle medarbejdere har mulighed for at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Gør god hygiejne let: Stil så vidt muligt vand og sæbe eller håndsprit (mindst 70% alkohol) frem til kunder og besøgende.

Brug handsker: Hvis du sælger fødevarer uden emballage, skal dine medarbejdere bruge handsker ved salg af ikke-emballerede fødevarer. 

Senest opdateret: 23/11/2020