Tilbud om online foredrag under Covid-19


I en tid hvor den globale pandemi Covid-19 udfordrer vores samfund og mulighed for at forsamles, tilbyder jeg at afholde mine foredrag som online webinarer.

Du er meget velkommen til at læse mere om mine foredrag ved at klikke her.

Online foredrag

Hvis du ønsker at forespørge på et online foredrag, kan du gøre det via min direkte kontaktformular til højre. Jeg svarer altid på henvendelser indenfor 2-3 hverdage, og glæder mig til at høre fra Jer.


Tilbud om fysiske foredrag under Covid-19

Jeg afholder også gerne fysiske foredrag under Covid-19 i henhold til Beskæftigelsesministeriets, Erhvervsministeriets og Sundhedsstyrelsens til enhver tid gældende retningslinjer. De gældende retningslinjer for firmaevents og konferencer lyder i øjeblikket således:

Må jeg afholde firmaevents og konferencer?

“Ja, det må du gerne.

Som udgangspunkt gælder forsamlingsforbuddet, som pt. er maks. 100 personer samlet på samme sted. Ved arrangementer, hvor deltagerne i det væsentligste sidder ned, må man samle op til 500 personer på samme sted. Det gælder både ved arrangementer indenfor og udenfor.”


Alle virksomheder og offentlige institutioner med lokaler, som offentligheden har adgang til, skal desuden opfylde en række krav:

Begrænset adgang: Der må maksimalt tillades adgang for 1 person pr. 4 kvadratmeter gulvareal, hvortil der er offentlig adgang. I lokaler, hvor kunder, besøgende eller deltagere i det væsentlige sidder ned, må der dog tillades adgang for 1 kunde, besøgende eller deltager pr. 2 kvadratmeter gulvareal. Gulvarealet opgøres fra væg til væg uanset møbler og inventar. 

God afstand: Lokalerne skal så vidt muligt indrettes, så kunder og besøgende kan holde afstand til hinanden.

Tydelig information: Du skal opsætte informationsmateriale, fx plakater med information om, at personer med symptomer på coronavirus/covid-19 bør isolere sig i hjemmet, samt om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum.

Hjælp dine medarbejdere med den rigtige adfærd: Du skal sikre, at alle medarbejdere har mulighed for at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Gør god hygiejne let: Stil så vidt muligt vand og sæbe eller håndsprit frem til kunder og besøgende.

Brug handsker: Hvis du sælger fødevarer uden emballage, skal dine medarbejdere bruge handsker ved salg af ikke-emballerede fødevarer. 

I vejledningerne for serveringssteder og kulturarrangementer med siddende gæster øverst på denne side kan du finde mere information om bl.a., hvor stor afstand, der skal være mellem stolene ved konferencer. 

Senest opdateret: 25/08/2020