Tilbud om online foredrag under Covid-19


I en tid hvor den globale pandemi Covid-19 udfordrer vores samfund og mulighed for at forsamles, tilbyder jeg at afholde mine foredrag som online webinarer.

Du er meget velkommen til at læse mere om mine foredrag ved at klikke her.

Online foredrag

Hvis du ønsker at forespørge på et online foredrag, kan du gøre det via min direkte kontaktformular til højre. Jeg svarer altid på henvendelser indenfor 2-3 hverdage, og glæder mig til at høre fra Jer.


Tilbud om fysiske foredrag under Covid-19

Jeg afholder også gerne fysiske foredrag under Covid-19 i henhold til Beskæftigelsesministeriets, Erhvervsministeriets og Sundhedsstyrelsens til enhver tid gældende retningslinjer. De gældende retningslinjer for firmaevents og konferencer lyder i øjeblikket således:

Det er foreløbigt frem til den 7. februar 2021 ikke muligt at afholde erhvervsrelaterede arrangementer som konferencer og generalforsamlinger med op til 500 deltagere. Allerede planlagte arrangementer vil derfor skulle udskydes, aflyses eller afholdes virtuelt i stedet. 

Alle virksomheder og offentlige institutioner med lokaler, som offentligheden har adgang til, skal desuden sørge for:

Senest opdateret: 18/01/2021

  • Begrænset adgang: Der må maksimalt være 1 person pr. 7,5 kvadratmeter gulvareal, hvortil der er offentlig adgang.  Gulvarealet opgøres fra væg til væg uanset møbler og inventar.
  • God afstand: Lokalerne skal så vidt muligt indrettes, så kunder og besøgende kan holde afstand til hinanden.

  • Hjælp dine medarbejdere med den rigtige adfærd: Du skal sikre, at alle medarbejdere har mulighed for at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.
  • Gør god hygiejne let: Stil så vidt muligt vand og sæbe eller håndsprit (mindst 70 % alkohol) frem til kunder og besøgende.