Ulla Dyrløv er en passioneret, ærlig og vanvittig dygtig psykolog med et hjerte af guld. I samtalen med Ulla er hun altid nærværende og ligefrem, og hun taler “lige ud af posen” samtidig med, at hun er dybt empatisk og hjertevarm. I forhold til vores børn har Ulla været uhyggelig skarp til at afdække ALT – også det ingen andre fagfolk tidligere har kunne “knække” – og hun går aldrig af vejen for at tage de svære kampe med systemet, hvis disse er i barnets tarv. Hun brænder for sit fag, og for de mennesker hun sidder overfor, og hun brænder igennem hos både børn, unge og voksne!

Uanset om vi er kommet til Ulla med få mindre udfordringer eller med flere uoverstigelige, så er vi altid gået berigede derfra med nye perspektiver og veje, som Ulla har anvist. I vores familie er Ulla blevet en uundværlig professionel livsledsager, som vi er dybt taknemlige, og som både børn og voksne holder usigeligt meget af.

Aske & Stine
Forældre til 3 børn (med og uden diagnoser)


Jeg hørte dit blændende foredrag på Tårnby Hovedbibliotek i torsdags. Det var virkelig en fornøjelse, skønt at være stolt på egen faggruppes vegne. Du var SÅ dejlig ærlig, vidende, klar og tydelig. Lige hvad mange forældre i dag har brug for. Og du formår at formidle, uden at det virker dømmende og andet negativt.

Jane Bækgaard


Ulla er en fantastisk psykolog! Og et fantastisk menneske! Mit samarbejde med Ulla er i forbindelse med X factor og andre underholdningsprogrammer. Ulla sikrer, at vi vælger deltagere, som kan klare mediernes bevågenhed. Det samarbejde jeg har i den forbindelse med Ulla er helt unikt. Hun kan utrolig hurtigt fornemme et menneske og utrolig hurtigt få vedkommende til at åbne sig op. Hun er 100% deltagernes kvinde, men forstår også tv-mediet. Når deltagerne er blevet valgt, har Ulla en utrolig evne til virkelig at være der for dem, udfordre dem og sikre, at de kommer igennem hele forløbet med sig selv i behold. Jeg ville ikke turde gå ind i en sæson X factor uden Ulla ved min side.

Jan Lagermand Lundme, DR


Ulla er et af den slags mennesker, der fra starten har let til samarbejde. Med en naturlig arrogance og professionel stolthed viger Ulla næppe til fordel for min egen medfødte psykologiske sans i vores mange, lange diskussioner om, hvorvidt en hjerneskade kan være en fordel i musikkens verden osv., osv. Ulla er ligeværdig med Herrens egen idé om en aldrig kølig kvinde. Ellers ville han satme være utaknemmelig!!!!!!

Thomas Blachman
Jazzmusiker og dommer i X Factor


Jeg har lært Ulla at kende som et yderst varmt, kompetent og nærværende menneske, der er skarp på iagttagelse og glidende i dialogen. Ulla har igennem en del år haft skolens afgangsklasser til eksamenstræning. Kurset afholdes klassevis og efterfølgende individuelt for de elever, der er meget plagede af eksamensangst. (Et kvalitativt forløb, som enhver grundskole burde tilbyde sine elever, så anspændtheden kan bruges konstruktivt.) Eleverne er begejstrede for Ullas tilgang, hvor hun er rummelig og imødekommende og i besiddelse af en naturlig autoritet. Ulla formår at ændre kurset flydende, så det lægger sig i forhold til de deltagende elevers behov. Eleverne føler sig trygge og favnet af Ulla og tager derfor også kurset og strategierne til sig. Forældrene giver stor anerkendelse for forløbet, hvor de mærker den større ro deres børn får omkring afgangsprøverne. Jeg er taknemmelig for, at Ulla vil køre til Sydsjælland. Det er skønt at have et samarbejde, der er let og ubesværet! Og trygt at udlicitere en opgave og vide at den løses perfekt!

Gitte Fuglsang Kehl
Skoleleder, Haslev Privatskole


Jeg har ikke kun fået verdens bedste psykolog. Jeg føler, jeg har fået en betroet ven, som er der for mig. Ulla har hjulpet mig og lyttet. Jeg kunne slet ikke sætte ord på, hvorfor jeg havde det skidt, da jeg kom til Ulla, men hun hjalp mig på vej igen. Jeg synes, Ulla er sød, og jeg elsker, når hun fortæller om sig selv, sine oplevelser og ting, hun er bange for!

Clara, 8 år


Det har været fantastisk at stifte bekendtskab med Ulla. Hendes dygtighed og kompetence kan der ikke sættes ord på, men når det er sagt, er det enormt vigtigt, at hun som menneske er med i det, hun gør, og det er der ingen tvivl om, hun er! Vi har følt, at Ulla har villet Clara og vores familie det bedste. Det har været hendes mål, at Clara skulle få det godt igen, efter hun blev ramt af stress. Hun har haft Clara i fokus, og processen hen til, hvor hun er i dag, har været på Claras betingelser, og vi takker Ulla for, at Clara er sig selv igen og stortrives. Det er en gave at have den tryghed, at vi har Ulla i baghånden, hvis Clara igen skulle få det dårligt. Vi har lært og fået værktøjer, der ruster os i vores hverdag, og vi har lært at prioritere.

Gitte
Mor til Clara, 8 år


De fire år, jeg har kendt Ulla, har for mig udviklet sig til en fantastisk relation, både professionelt, men bestemt også personligt. Det har altid været nært, rart og naturligt at komme hos Ulla på en måde, så man ikke tænker nærmere over, at det faktisk er hendes arbejde. Der har været plads til alle følelser (og en masse grin). Jeg føler mig utrolig heldig ved at have haft Ulla som min psykolog, og jeg har fået det bedste ud af det, som jeg kunne.

Nathalie, 25 år


Ulla taler med vores søn i en meget svær situation, og hun er kommet langt, hvor de fleste andre nok ville være gået i stå. Ulla har fagligheden i orden og har mange redskaber, hun kan bruge, men det er mindst lige så vigtigt, at man aldrig er i tvivl om hendes integritet og etik. Hun siger aldrig noget, hun ikke kan stå inde for. Vores søn har en veludviklet bullshit-detektor, og hvor andre hurtigt ville være blevet ”afsløret” og ”fyret”, har Ulla formået at opbygge en god relation og bruge den til at skabe en positiv udvikling.

Mogens
Far til  Johannes, 15 år


Jeg har kendt Ulla, siden jeg var lille, så vi kender efterhånden hinanden rigtig godt. Hun har en fantastisk forståelse for mennesker, og jeg har aldrig følt, at der var noget, jeg ikke kunne sige til hende. Selv når jeg har haft det værst, er jeg altid gået fra samtalen og har følt mig en lille smule lettere. Ulla er dygtig, for hun ved, hvilke øvelser jeg har brug for, hvilket får mig til at hjælpe mig selv og på den måde udvikle mig individuelt.

Emilie, 16 år


Da vores datter for seks år siden fik angsttanker, fik vi en tid hos Ulla, hvor vores datter hurtigt følte sig tryg, forstået og hjulpet. Ulla taler først og fremmest barnets sag og har en enestående evne til at give forældre en forståelse for barnets behov samt nogle gode, håndgribelige værktøjer i hverdagen til at hjælpe barnet.

Emilies forældre


Billederne på ulladyrløv.dk er beskyttet af ophavsret og må ikke kopieres.