PodcastForældreskabet

Ærlige samtaler om forældreskabets op- og nedture

Det er helt vildt angstprovokerende og fuldstændig fantastisk. Det er noget af det mest udfordrende, man kan opleve, og samtidig nok den største ting i livet. Jeg taler selvfølgelig om det at sætte børn i verden.

I min podcast »Forældreskabet« inviterer jeg forældre ind til ærlige snakke om det skønne, overraskende og svære ved at sætte et barn i verden og pludselig stå med ansvaret for et andet liv. Det at blive forælder sætter naturligt gang i en masse tanker om ens egen opvækst, hvilket samtalerne derfor også kredser om. En gang i mellem inviterer jeg også fagpersoner ind til samtaler om forældreskab og familieliv i et fagligt perspektiv.

Mit ønske er at skabe et rum, hvor forældre kan spejle sig i hinandens oplevelser, følelser og refleksioner.

Lyt til episoderne her – eller find dem der, hvor du normalt lytter til podcasts.

Skoletræt podcast af Ulla Dyrløv

Skoletræt

Samtaler med børn og unge, der presses for hårdt

Er jeg god nok? Er jeg tilstrækkelig? Kan jeg mon blive til noget? Må jeg godt slappe af? Jeg skal gøre mit bedste. Hvornår skal jeg leve?

Et stigende antal forældre har gennem de seneste år henvendt sig til min praksis, fordi de er bekymret for deres barns trivsel. Det er ofte skolen og gymnasiet der presser barnet. Jeg taler dagligt med børn og unge, der er ramt af overbelastning og ikke magter skole- og uddannelsespresset længere.

I min podcast “Skoletræt” interviewer jeg børn og unge, som modigt og åbenhjertigt deler deres personlige historie.

Lyt til episoderne her – eller find dem der, hvor du normalt hører podcasts.